U hebt 14 kalenderdagen de tijd om de omruiling of terugbetaling aan te vragen van elk artikel dat u niet bevalt
U vindt alle info hieromtrent op de achterkant van uw leveringsborderel.
De deelname in de verzendingskosten van uw pakje blijft enkel verschuldigd als u uw bestelling geheel of gedeeltelijk behoudt.

Indien u uw volledige bestelling terugstuurt, bent u ons een deelname in de retourkosten van minimum € 4,99, alsook verwerkingskosten voor de retour van minimum € 4,99 verschuldigd. Eventuele portkosten zijn eveneens voor uw rekening.

Hoe stuur ik mijn artikelen terug ?

De artikelen moeten in onberispelijke nieuwstaat en volledig zijn. Ze moeten zich, samen met de eventuele accessoires, in hun originele verpakking bevinden.
Het retourborderel dat u bij uw pakje ontving, dient u uit te knippen, in te vullen en bij uw retourzending te voegen. Bewaar het andere deel van het verzendingsborderel. Het doet dienst als garantie.

Voor kleine pakjes : breng ze gratis terug naar uw afhaalpunt. Vergeet niet het etiket van retour erop vast te kleven.

1. Ik verpak mijn artikel (nieuw en volledig) zorgvuldig in de originele verpakking.
2. Ik steek het artikel in het pakje, vergezeld van de retourbon met de ruilbestelling of aanvraag tot terugbetaling.
3. Ik surf naar de website 3Suisses.be en ga naar mijn klantaccount. Ik print het retouretiket en kleef het op het pakje in kwestie.
4. Indien u er niet in slaagt dit etiket af te printen, verzoeken wij u het nr. 070 / 23 38 48 te bellen. Een consulente zal het u dan toesturen.
24u na het afprinten van mijn retouretiket breng ik mijn artikelen in hun originele verpakking terug naar mijn afhaalpunt.

U kunt ze ook via BPOST terugsturen naar P/A 3Suisses BE – Vilvoordsesteenweg 233 – 1099 Brussel X.
Vraag het retourbewijs (etiket met een nummer) aan uw postkantoor of afhaalpunt en hou dit gedurende 3 maanden zorgvuldig bij.

Voor zware of omvangrijke artikelen , belt u uw consulente om de te volgen werkwijze te kennen.

Hoe wordt u terugbetaald ?
Om terugbetaling van uw artikel(en) te verkrijgen, noteert u uw bankrekeningnummer (IBAN) in de aangeduide zone op de achterkant van uw retourborderel zodat wij de verschuldigde som naar uw rekening kunnen overschrijven.

Belangrijke opmerkingen :

Worden niet teruggenomen :

Terug naar boven