U hebt 14 kalenderdagen de tijd om de omruiling of terugbetaling aan te vragen van elk artikel dat u niet bevalt.
U vindt alle info hieromtrent op de achterkant van uw leveringsborderel.
De deelname in de verzendingskosten van uw pakje blijft enkel verschuldigd als u uw bestelling geheel of gedeeltelijk behoudt.

Indien u uw volledige bestelling terugstuurt, is een deelname in de retourkosten van minimum € 4,99 verschuldigd.

Hoe stuur ik mijn artikelen terug ?
1. Geef uw artikel(en) in hun originele verpakking weer af in uw Afhaalpunt of stuur ze op met de Post naar 3Suisses Belgium – Dienst Retours – Vilvoordsesteenweg,233 – 1099 Brussels..
2. Laat het verzendingsbewijs afstempelen door de Post of vraag uw afleveringsbewijs in uw Afhaalpunt (etiket met een nummer) en hou dit gedurende 3 maanden bij.

Voor zware of omvangrijke artikelen belt u uw consulente om de te volgen werkwijze te kennen.
Belangrijk : elk teruggezonden artikel dient volledig en in nieuwstaat te zijn.

Hoe wordt u terugbetaald ?
Vanaf ontvangst van uw artikelen, zullen wij de procedure in gang zetten zodat u uw terugbetaling binnen 3 tot 8 werkdagen ontvangt.
Om de terugbetaling van uw artikel(en) te verkrijgen, noteer dan uw bankrekeningnummer (IBAN) in de aangeduide zone op de achterkant van uw retourborderel, en wij zullen dan de verschuldigde som overschrijven.
Als u uw rekeningnummer niet hebt vermeld, dan ontvangt u een waardebon die 1 jaar geldig is op heel de 3SUISSES collectie.
Als u de overschrijving van de som op uw rekening wenst, stuur dan de waardebon terug naar 3SUISSES (binnen de maand), vergezeld van uw bankrekeningnummer.

Belangrijke opmerkingen :

Worden niet teruggenomen :

Terug naar boven