ONZE SERVICES VOOR DE LEVERING VAN MEUBELEN & DECORATIE

> LEVERING OP AFSPRAAK


Gratis levering op een verdieping


Ook op zaterdag

Uw bestelling wordt bij u thuis of op een ander adres geleverd, ZELFS OP EEN VERDIEPING en DIT ZONDER EXTRA KOSTEN, op de dag van uw keuze via Mondial Relay.
LANCERINGSAANBOD

• U krijgt via e-mail bericht van zodra uw bestelling klaar staat voor levering.

• Daarna kiest u de dag die u het beste uitkomt, van dinsdag tot zaterdag tussen 8u00 en 18u00. Wanneer we binnen de 24u geen reactie van u hebben ontvangen, zullen onze diensten telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te regelen.

• De dag voor de voorziene leveringsdatum krijgt u van ons nog een sms of een telefoontje met een tijdspanne van 2 uur waarbinnen de levering zal plaatsvinden. Indien u dan niet beschikbaar bent, zal een nieuwe datum worden vastgelegd.

> LEVERINGSKOSTEN


Gratis levering*

GRATIS VANAF EEN AANKOOP VAN 299€
LANCERINGSAANBOD

Bestellingen uit de rubrieken MEUBELEN, DECORATIE, MATRASSEN en BEDBODEMS worden gratis geleverd vanaf een aankoop van 299€.
Indien het bedrag van uw bestelling lager ligt dan 299€, zijn de overeenkomstige leveringstarieven van toepassing.

Bestelling van een of meerdere artikelen
waarbij de volgende code
staat vermeld:
TARIEF
indien bestelling <299€
LEVERING
indien bestelling >299€
L0 Een of meerdere kleinere artikelen 9,99€ 0€
L1 Een of meerdere volumeartikelen 14,99€ 0€
L2 Een of meerdere zware of omvangrijke artikelen 29,99€ 0€
L3 Een of meerdere erg zware of omvangrijke artikelen 49,99€ 0€
Bij een levering in meerdere keren of bij de levering van meerdere artikelen met verschillende codes (L0, L1, L2, L3), betaalt u slechts éénmaal de hoogste deelname in de kosten

> TERUGNAME VAN VERPAKKINGSMATERIAAL


Terugname van verpakkingsmateriaalIndien u dit wenst, kunt u aan de bezorger vragen om, eens uw bestelling uitgepakt en gecontroleerd is, het karton en beschermend plastic terug mee te nemen.


> PROCEDURE VOOR DE RETOUR

Hoewel wij de grootste zorg besteden aan de kwaliteit en de correcte levering van onze artikelen, is het mogelijk dat u alsnog uw volledige bestelling of een stuk ervan wenst te retourneren. Mondial Relay zal in dit geval zorgen voor een kosteloze terugname van uw bestelling.

• Uw artikel is beschadigd tijdens het transport ?

We nodigen u graag uit om bij de levering van uw bestelling, in aanwezigheid van de bezorger, te controleren dat uw artikel tijdens het transport niet beschadigd is geraakt. Indien nodig kan de bezorger het artikel onmiddellijk en in de oorspronkelijke verpakking terug meenemen.


• Uw artikel is defect ?

Denk eraan om de staat van de goederen steeds meteen te controleren. Bij problemen vragen wij u om het artikel opnieuw in zijn oorspronkelijke verpakking te stoppen en binnen de 48u contact op te nemen met onze diensten zodat we het artikel zo snel mogelijk kunnen recupereren en omruilen.


• U bent van gedachten veranderd ?

U heeft gedurende 14 dagen - de wettelijke termijn voor het herroepingsrecht - de mogelijkheid om uw artikel te retourneren. Bekijk de voorwaarden via deze link. In dit geval vragen wij u om contact met ons op te nemen om een afspraak voor de afhaling te maken met Mondial Relay.
Terug naar boven