Voorwaarden van het aanbod

30% korting op je bestelling Kleding en Huislinnen.
Aanbieding geldig met uitzondering van Topprijzen, miniprijzen en al verlaagde prijzen. Aanbieding geldig van 01/08/2018 tot 31/10/2018. Gebruik code 8CDE30 om van je aanbieding te genieten.

Gratis levering vanaf een aankoop van € 49:
GRATIS verzendingskosten bij levering in een Afhaalpunt, op heel de site 3Suisses.be bij elke bestelling vanaf € 49, na aftrek van kortingen, voor producten leverbaar in een Afhaalpunt.

* Abonneer u op onze newsletter en ontvang een aankoopbon van 10euro: Aanbieding geldig op 3Suisses.be (uitgez. topprijzen en reeds afgeprijsde artikelen). De korting wordt prorata verdeeld over de waarde van elk artikel op het moment van de facturatie. Het gedeeltelijk gebruik van de aankoopbonnen kan tot geen enkele geldelijke tegenprestatie leiden. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Bij een retour van uw volledige bestelling is een deelname in de retourkosten van minimaal euro 4,99 vereist.

"Topprijzen"

Deze artikelen komen voor geen enkele korting in aanmerking.

Een kledingmerk met 1 jaar garantie

Deze op intelligente wijze ontworpen artikelen onderscheiden zich door de kwaliteit van hun stoffen, het comfort van de snit, het uitgekiende kleurengamma... De garantie van 1 jaar is enkel van toepassing op de gebreken met betrekking op de kwaliteit (behalve scheuren, vlekken...). Om ze lang mooi te houden, wordt het aanbevolen de onderhoudssymbolen van elk artikel strikt te volgen.

Terug naar boven